cpt. Cook
 

Mléčná papriková omáčka

Okurková omáčka

Omáčka Aurora

Omáčka chilli

Omáčka k masu s bylinkami

Omáčka Mornay

Omáčka Mornay

Omáčka z bezového květu

Omáčka z čerstvých rajčat
(Salsa di pomodoro fresco)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Omáčka z červené řepy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 středně velké červené řepy, 2  cibule, 4 dkg tuku, sůl, mletý pepř, moučkový cukr, kmín, sójová omáčka, 9 lžic červeného vína, 6 lžic vody, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 3 lžíce kysané smetany, 2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řádně omytou řepu uvařenou nebo upečenou v troubě oloupeme, nakrájíme a umixujeme nebo nastrouháme na jemném struhadle. Na pánvi zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přilijeme červené víno, vodu, sójovou omáčku, citrónovou šťávu, okořeníme a chvíli na malém ohni vaříme. Potom přidáme pyré z červené řepy, vmícháme kysanou smetanu, přivedeme k varu a odstavíme. Podáváme s bramborovými knedlíky a sypeme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2322x    verze pro tisk

Oříšková omáčka k rybě

Pardubická houbová omáčka

Pažitková omáčka

Pažitková omáčka

Pikantní cibulová omáčka

Polská omáčka

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka bez jíšky

Rajská italská omáčka