cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pstruh po žebrácku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  pstruzi, 1/2  cibule, 115 dkg žampiónů, sůl, 2 dl bílého vína, hovězí vývar, chleba, máslo na vymazání formy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do máslem vymazané ohnivzdorné mísy vsypeme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní narovnáme osolené pstruhy, posypeme je rozsekanými žampiony a zalijeme vínem. Necháme v troubě péci, po chvíli přidáme malou sběračku vývaru, zasypeme strouhaným chlebem a necháme ještě krátce zapéci.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1448x    verze pro tisk

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Pstruzi po mlynářsku

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

Steaky z lososa

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku