cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Pstruzi po mlynářsku

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Steaky z lososa

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg lososa (filety), zázvor, fettuccine, 4  rajčata (baby rajčátka), smetana, česnek, šalotka, bazalka, olivový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny fettuccine (hnízda) uvaříme s čerstvým zázvorem v osolené vodě, pak je scedíme a zakápneme olivovým olejem. Smetanu přivedeme k varu a přidáme čerstvou bazalku. Vzniklou omáčku rozmixujeme a zahustíme olivovým olejem. Očištěné kousky lososa osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Dalších 10 minut necháme rybu dopéci v troubě rozpálené na 165°C. Podáváme s bejby rajčátky nakrájenými na kousky a restovaným česnekem a šalotkou na olivovém oleji.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1545x    verze pro tisk

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku