cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Pstruzi po mlynářsku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba v páře po kantonsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  pstruh (kapr, okoun) vážící cca 1 kg, 15 dkg šunky, 1/2 lžičky mletého zázvoru nebo kousek čerstvého, 2  naťové cibulky, 2 stroužky česneku, 15 dkg bambusových výhonků, 1/2 červená paprika, 4  aromatické houby nebo sušené hřiby, 2 lžíce vodky, 1/2 lžička moučkového cukru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby namočíme na 20 minut do teplé vody. Uvaříme. Odstraníme třeně a klobouky nakrájíme na malé kousky. Šunku, cibuli a bambusové puky nakrájíme na tenké plátky. Česnek oloupáme a nadrobno usekáme. Všechny ingredience do omáčky nalejeme do nádoby a přivedeme do varu.

www.tacos.cz Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a osolíme. Podél po obou stranách hřbetu ji nakrojíme. Uložíme do ohnivzdorné nádoby a zalejeme omáčkou. Nádobu s rybou vložíme do větší nádoby s vodou, kterou uvedeme do varu. Rybu vaříme v páře 15 až 20 minut. Rybu položíme na mísu. Podáváme politou horkou omáčkou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2196x    verze pro tisk

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

Steaky z lososa

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku