cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pstruh na mandlích

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 menší pstruzi, 6 dkg mandlí uvařených, oloupaných a nakrájených na plátky, 1/2  cibule nakrájená na kolečka, 12 dkg hladké mouky, 2 lžíce rostlinného tuku, 2 stroužky česneku nakrájené na čtvrtky, mletý pepř, sůl, mletá paprika, 2  pomeranče oloupané a rozdělené na dílky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve větší pánvi rozehřejeme tuk, přidáme cibuli a mandle. Za občasného míchání opékáme tak dlouho, až cibule zesklovatí. Opatrně přendáme do malé misky a držíme v teple. Pstruhy obalíme ve směsi mouky s kořením a opékáme na pánvi, ve které jsme opekli cibuli, tak dlouho, až jsou hotoví. Během pečení rybu jednou obrátíme. Hotové pstruhy polijeme cibulovou směsím ozdobíme kousky pomeranče a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2362x    verze pro tisk