cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pstruh po španělsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 menší pstruzi, 1/2  citrónu, 2 lžíce oleje, 10 dkg strouhanky, 1/2 stroužek česneku nasekaný nadrobno, 4 lžíce sherry, zelená petrželka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pstruhy potřeme citrónem, posolíme a popepříme. Na pánvi rozpálíme olej, pánev odstraníme z ohně a přidáme strouhanku, česnek a petrželku a dobře zamícháme. Polovinu vzniklé směsi dáme na dno pekáče, na ní položíme pstruhy a navrch posypeme zbytkem směsi. Pokapeme zbylou šťávou z citrónu a pečeme v rozpálené troubě. Po pěti minutách přilijeme sherry. Pečeme dalších 10 minut, občas podléváme šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1914x    verze pro tisk

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Pstruzi po mlynářsku

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

Steaky z lososa

Tamarindové lososové kari
(Tamarind salmon curry)

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku