cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pstruzi po mlynářsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg pstruha, 1/4 l bílého vína, 2 lžičky hladké mouky, 4 dkg másla, olej, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykuchaným pstruhům vytřeme břicha solí a celé je obalíme v mouce. Ryby naskládáme do pekáče, ve kterém jsme rozpálili asi 1/2 cm vysokou vrstvu oleje. Ryby pečeme dozlatova deset až patnáct minut, a pak je podlijeme vínem. Zmírníme oheň a dusíme přikryté ještě asi deset minut. Ze směsi mouky a másla tvoříme malé kuličky, které klademe mezi pstruhy. Přitom potřásáme pekáčem, aby se omáčka dobře promíchala. Nakonec trochu opepříme. Pstruhy po mlynářsku podáváme s bílým chlebem (vekou).
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1860x    verze pro tisk

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

Steaky z lososa

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku