cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Pstruzi po mlynářsku

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  pstruzi, 1/2 g soli, 2 lžíce rostlinného oleje,

těstíčko: 3  bílky, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce škrobové moučky, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 lžíce rostlinného oleje,

omáčka: 1/2  cibule, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžička citrónové šťávy, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/4 lžičky pálivé papriky, 1/2 lžíce rostlinného oleje, 2 lžíce vývaru, 1/2 lžíce karamelu

zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší ryby (pstruh, okoun, lín) očistíme a ponecháme hlavu i ocas. Na talíři si připravíme těstíčko z ušlehaných bílků nebo vajec, mouky, škrobové moučky, sójové omáčky a oleje. Je-li těstíčko příliš řídké, přidáme trochu mouky. Rybu osolíme, obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji nebo sádle dorůžova ze všech stran.

www.tacos.cz Mezitím si připravíme ostrosladkou omáčku. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme cukr, zázvor, pálivou papriku, sójovou omáčku, karamel, citrónovou šťávu. Krátce prohřejeme a stáhneme z ohně, podle potřeby přidáme trošku vody nebo vývaru.

www.tacos.cz Osmaženou rybu polejeme omáčkou a pokapeme ještě olejem.

www.tacos.cz Příloha: rýže a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1373x    verze pro tisk

Steaky z lososa

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku