cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Pstruzi po mlynářsku

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekaná z lososa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg lososa z plechovky, 2  vejce, 2 dl mléka, 40 dkg strouhanky, 4  jarní cibulky nasekané nadrobno, 1/2 lžička citrónové šťávy, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké míse smícháme lososa s vejci. Přidáme mléko, strouhanku, cibulky, citrónovou šťávu a sůl s pepřem a dobře promícháme. Vzniklou směs přendáme na tukem vymazanou zapékací misku a pečeme v rozpálené troubě při 250°C 45 minut. Ozdobíme kolečky citrónu a pomeranče a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2178x    verze pro tisk

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

Steaky z lososa

Tamarindové lososové kari
(Tamarind salmon curry)

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku