cpt. Cook
 

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí paprikáš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rybího filé, 2 dl smetany, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2  cibule, 1/2 lžíce mleté papriky, 2 lžíce másla, mletý pepř, sůl, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a dáme asi na hodinu odležet do chladna. Zatím jemně nakrájíme cibuli, zpěníme na másle, přimícháme papriku a krátce zamícháme. Mírně podléváme a dusíme na malém plameni. Na tento základ vložíme rybu a po 10 minutách zalijeme smetanou, v níž jsme rozmíchali mouku. Rybu dodusíme na mírném ohni doměkka, omáčku dochutíme citrónovou šťávou a solí. Podáváme s rýží nebo noky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1561x    verze pro tisk

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou