cpt. Cook
 

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé (z tresky), 2 středně velké cibule, 1.15 lžíce másla, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžíce hladké mouky, křen, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řezy ryby osolíme, poprášíme hladkou moukou. Na másle do sklovita zpěníme cibuli nakrájenou na jemné kroužky, přidáme na ni filé a po obou stranách je opečeme. Oheň musí byt mírný, aby cibule nezhnědla. Pak přidáme trochu zředěný protlak, mírně podlijeme a dusíme. Podáváme posypané strouhaným křenem s dílky citrónu.

www.tacos.cz Příloha: brambory, rýže, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1628x    verze pro tisk

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou