cpt. Cook
 

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg rybího filé, 2 lžíce másla, 2 středně velké cibule, sůl, hladká mouka, 3  rajčata nebo lžičku protlaku za každý kus, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky ryby nakrájíme na porce, poprášíme moukou a na másle po obou stranách opečeme. Na opečené porce navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem, posypeme petrželkou a pečeme nebo dusíme 15 minut. Použijeme-li rajčatového protlaku, zředíme jej trochou vody a pokapeme jím cibuli. Zdobíme listy hlávkového salátu.

www.tacos.cz Příloha: opečené bramborové plátky nebo opečené brambory, hranolky nebo bramborové lupínky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2479x    verze pro tisk

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou