cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s pikantní omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg rybího filé, ocet, sůl, 1/2 lžíce másla,

Na omáčku: 1/2 lžíce másla, 1/2  cibule, 1/2 lžička rajčatového protlaku, 1/4 l mléka, 1.15 lžíce hladké mouky, sůl, citrón

zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé pokapeme octem, osolíme a opečeme po obou stranách, celkem asi 12 minut, na lžíci másla nebo na oleji. V kastrolu zpěníme na másle drobně nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou a osmahneme světlou cibulovou jíšku. Po částech ji zalijeme mlékem, dohladka vymícháme a vmícháme do ní protlak. Omáčku povaříme 15 minut, přecedíme ji na rybu a necháme ještě 15 minut na teple (nevařit). Jako příloha jsou vhodné brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1925x    verze pro tisk

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou