cpt. Cook
 

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé Tihány

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé z tresky, 6 dkg kečupu, 0.2 l smetany, 1/2 dl bílého vína, 1/2 lžíce hladké mouky, citrónová šťáva, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, aby maso zpevnilo a odstranil se rybí pach. Necháme asi hodinu v chladu odležet. Pak filé naporcujeme, osušíme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji z obou stran. Porce ryby vyjmeme a přeložíme na talíře. Do tuku na pánvi přidáme kečup, víno a smetanu rozmíchanou s moukou, omáčku krátce povaříme, dochutíme a přelijeme přes porce ryb.

www.tacos.cz Příloha: opečené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1972x    verze pro tisk

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou