cpt. Cook
 

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé z mořského lososa na víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé, 2 lžíce másla, sůl,  trochu hladké mouky, 1/2 dl bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé necháme částečně rozmrazit, nakrájíme na proužky jako prst veliké, posolíme je, poprášíme hladkou moukou a zbylou mouku odklepeme. Na pánvi rozpálíme máslo a proužky ryby na něm po všech stranách opečeme. Pak je přendáme do ohnivzdorného kastrolu s poklicí, podlijeme vínem a necháme na zcela mírném ohni dusit asi 10 minut. Podáváme se suchou rýží a se saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1773x    verze pro tisk

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou