cpt. Cook
 

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí nákyp

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé, 2 lžíce másla, 1/2 malá cibule, citrónová šťáva nebo vinný ocet, 1.15 lžíce polohrubé mouky, 1/2 šálek mléka, 2  vejce, 10 dkg parmezánu nebo čedaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu mírně rozmrazíme, rozebereme na plátky, pokapeme citrónem a posolíme. Na polovině másla slabě osmahneme cibuli nakrájenou na tenké kroužky, vložíme na ni porce ryby a dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě. Asi po 10 minutách je obrátíme. Z druhé poloviny másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme na hustší omáčku a odstavíme ji z plotny. Do polovychladlé přimícháme žloutky, strouhaný sýr, drobně pokrájenou rybu a tuhý sníh z bílků. Směs vložíme do zapékací mísy silně vymaštěné a vysypané strouhankou a zapečeme do růžova.

www.tacos.cz Obměna: Před zapékáním položíme kolem okraje mísy oloupaná osolená rajčata a zapečeme je současně.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory sypané petrželkou nebo bramborová kaše a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2181x    verze pro tisk

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou