cpt. Cook
 

Rybí filé s pikantní omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s pórkem a česnekem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg rybího filé, 15 lžic oleje, sůl, 3 stroužky česneku, 4 středně velké pórky, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce másla, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu nakrájíme na porce, posolíme, poprášíme hladkou moukou a na oleji po obou stranách opečeme. Pórek podélně rozkrojíme, dobře omyjeme, odkrojíme volné listy a kořínky. Střední zelenou část ponecháme. Pak pórek nakrájíme šikmo na proužky asi 1 cm široké. Jakmile je ryba po obou stranách opečena, přidáme pórek, hrubě usekaný česnek, přisolíme a dusíme na mírném ohni. Je-li potřeba, mírně podlijeme. Šťávu zahustíme kouskem másla smíchaného se lžičkou hladké mouky, které v malých kouscích do šťávy přidáme. Podáváme sypané petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže nebo smažené bramborové hranolky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2292x    verze pro tisk

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú

Rybí řízečky s kapustou