cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami

Švédsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s koprovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé, sůl, mletý pepř, 2 lžíce másla,

Omáčka: 3 lžíce vývaru (i z ryby), 3  žloutky, 3 lžíce másla, sůl, mletý bílý pepř, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce mladého kopru

zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí filé osolíme, opepříme, opečeme na másle. Mezitím uděláme omáčku. V kotlíku postaveném do většího kastrolu s vařící vodou šleháme žloutky s vývarem a postupně zakapáváme rozpuštěným máslem. Když omáčka zhoustne, ochutíme pepřem, solí, citrónovou šťávou a rozsekaným koprem. Opečené filé přelijeme omáčkou a podáváme s brambory a se salátem. Omáčku můžeme použít i na vařené hovězí maso nebo na smaženou zeleninu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2655x    verze pro tisk