cpt. Cook
 

Švédsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s koprovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé, sůl, mletý pepř, 2 lžíce másla,

Omáčka: 3 lžíce vývaru (i z ryby), 3  žloutky, 3 lžíce másla, sůl, mletý bílý pepř, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce mladého kopru

zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí filé osolíme, opepříme, opečeme na másle. Mezitím uděláme omáčku. V kotlíku postaveném do většího kastrolu s vařící vodou šleháme žloutky s vývarem a postupně zakapáváme rozpuštěným máslem. Když omáčka zhoustne, ochutíme pepřem, solí, citrónovou šťávou a rozsekaným koprem. Opečené filé přelijeme omáčkou a podáváme s brambory a se salátem. Omáčku můžeme použít i na vařené hovězí maso nebo na smaženou zeleninu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3058x    verze pro tisk

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú