cpt. Cook
 

Rybí filé s koprovou omáčkou

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filety se špenátem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé, 1/2  citrónu na šťávu, 150 dkg mladého špenátu, bylinková směs posekaných čerstvých zelených bylinek, 1/2 stroužek česneku, 2.15 dkg másla, 4 lžíce suchého bílého vína, 3 lžičky tabasca Jalapeno Sauce, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí maso omyjeme a ihned osušíme. Osolíme a zakapeme citrónovou šťávou. Máslo rozpustíme na pánvi a filé na něm při střední teplotě osmažíme pár minut z obou stran, aby bylo propečené i uvnitř. Pak je z pánve vyjmeme a odložíme, na pánev přilijeme víno a zelenou omáčku Tabasco a směs ohřejeme. Přidáme jemně rozetřený česnek, zelené bylinky a okapaný špenát a povaříme na mírném ohni, dokud špenát není měkký (přibližně 5 minut). Podáváme posypané mletým černým pepřem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2995x    verze pro tisk

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Rybí ragú