cpt. Cook
 

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

Ragú ze srnčí plece

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

Sekaná ze zaječí kýty

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srnčí kýta s omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  srnčí kýta, sůl, slanina, ocet, kořenová zelenina, citrónová kůra, mletý pepř, bobkový list, tymián, kysaná smetana, hladká mouka, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Srnčí kýtu opereme, vykostíme, osolíme a protáhneme slaninou. Svaříme vodu s octem, přidáme kořenovou zeleninu, citrónovou kůru, pepř, bobkový list a tymián. Nalejeme na maso, které pak v troubě upečeme. Měkké maso vyndáme, šťávu zahustíme kyselou smetanou, do které jsme zakvedlali mouku, přidáme kousek másla a omáčku nalejeme na pokrájené maso.
vloženo 19.09.2007    zobrazeno 2221x    verze pro tisk