cpt. Cook
 

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zajíc přírodní cibuláč

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  zadní díl zajíce, 8 dkg slaniny, 3 velké cibule, 8 dkg tuku nebo másla nebo sádla, sůl, mletý pepř, tymián, houska
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zajíce protáhneme slaninou, ale nesolíme, pak jej peroutkou pomažeme (na pekáči) vlažným omastkem. Druhý den omastek seškrábeme, zajíce osolíme, okořeníme a vložíme do rozpuštěného horkého omastku, který jsme seškrabaly, spolu s cibulí krájenou jen na hrubá kolečka. Pečeme za občasného podlévání asi jen 1 hodinu. Pak maso úhledně nakrájíme, na míse posypeme smaženou strouhanou houskou a podáváme s necezenou přírodní šťávou.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Přírodní zajíc, rýže a kompot z brusinek nebo jedlých jeřabin. Maso živí bílkovinami, rýže sytí a jedlé jeřabiny dodají vitamin C.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1707x    verze pro tisk

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát