cpt. Cook
 

Srnčí kýta s omáčkou

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zvěřinový špíz Křivoklát

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  24 dkg kančí kýty, 24 dkg jelení kýty, 10 dkg libové slaniny, 2 lžíce oleje, 15 dkg cibule, 2 dkg ostrého kečupu, 2 dl červeného vína, 16 dkg paprik (zelená, červená), hladká mouka, sůl, směs Hubert na zvěřinu (drcené koření), bílý pepř, grilovací koření, škrobová moučka, sójová omáčka, 10 dkg čerstvých hub
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z uvedeného zvěřinového masa nakrájíme malé medailónky, které zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme a ncháme 2-3 hodiny odležet. Poté střídavě napichujeme na jehlu jednotlivé řezy masa, slaniny, cibule. Pečeme na pánvi a obracíme (cca 10 minut). Hotové špízy dáme do tepla a do výpeku přidáme na klínky nakrájenou papriku, houby, kečup a víno. Vše společně podusíme. Při servírování touro směsí přeléváme špízy.

www.tacos.cz Příloha: opečený či vařený brambor

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3017x    verze pro tisk