cpt. Cook
 

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zajíc dušený s bílým vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  zadní díl zajíce, olej, hladká mouka, 1/2 větší cibule, 1/2 dl bílého vína, 3  rajčata, 1/2  bobkový list, 2  hřebíčky, 6 stroužků česneku, 1/2 lžičky moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaněného zajíce nakrájíme na porce, osolíme a obalíme v hladké mouce. Porce opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Pak maso vyjmeme a opečeme na kroužky nakrájenou cibuli a usekaný česnek, vložíme opět maso, poklademe kolečky oloupaných rajčat a přilijeme víno. Podle potřeby přisolíme a zalijeme vývarem nebo vodou, aby bylo maso potopeno. Přiklopíme těsnou poklicí a dusíme v troubě asi 1.5 hodiny.

www.tacos.cz Příloha: noky, těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1487x    verze pro tisk

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát