cpt. Cook
 

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 l 4% octa, 1/4 l vody, 3 lžíce kořenové zeleniny na plátky pokrájené, 1/2 větší cibule, sůl, 6 zrnek celého pepře, 4 zrnka nového koření, 1/2  bobkový list,  špetka tymiánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přísady svaříme a vychladlé nalijeme na odblaněné, slaninou protažené maso. Ponecháme v chladu 2 - 3 dny, během té doby maso obracíme. Mořidlo spotřebujeme k podlévání.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3896x    verze pro tisk

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát