cpt. Cook
 

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zajíc na černo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  přední díl zajíce, 8 dkg cibule, 10 dkg kořenové zeleniny, 4 dkg másla, 1/2 lžíce brusinkového kompotu, 1/2 lžíce švestkových povidel, 1/2 lžíce strouhaného perníku, 1/2  citrónu, 10 g moučkového cukru, ocet, celý pepř, nové koření, 2  bobkové listy, tymián, 1/2 lžíce červeného vína, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný a opraný zaječí předek zbavíme hltanu, hrtanu a rozkrájíme na menší kousky. Do rozehřátého másla vložíme pokrájenou zeleninu, cibuli a osmažíme. Přidáme nakrájené maso, které podlijeme hovězím vývarem nebo horkou vodou. Dále přidáme několik zrnek celého pepře, bobkové listy, nové koření, špetku tymiánu, trochu octa, přiklopíme pokličkou a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme švestková povidla, zavařeninu z brusinek, lžíci červeného vína a šťávu zahustíme strouhaným perníkem. Maso dodusíme do měkka a omáčku přecedíme.

www.tacos.cz Příloha: houskový knedlík nebo krupicové noky

vloženo 06.02.2008    zobrazeno 1878x    verze pro tisk

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát