cpt. Cook
 

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zaječí perkelt

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  zajíc, sůl, vepřové sádlo, 1/2 lžička mleté papriky, 2 lžíce kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso ze zajíce (postačí i přední maso) očistíme, nakrájíme na kostky, osolíme a pod poklicí dusíme na rozpáleném sádle, do kterého jsme přidali sladkou papriku. Občas podle potřeby podléváme trochou vody. Do hotového perkeltu můžeme přidat kyselou smetanu, necháme přejít var a podle chuti můžeme přidat ještě několik kapek citrónové šťávy. Podáváme s těstovinovou rýží (tarhoňou) anebo s noky.
vloženo 01.11.2007    zobrazeno 1592x    verze pro tisk

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát