cpt. Cook
 

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zaječí sekaná pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  zaječí kýty (vykostěné), vepřové plecko (o váze poloviny zaječího masa), 10 dkg slaniny, 1/2  cibule, 2  vejce, 2  rohlíky, červené víno, 2  sardelky, 2 lžíce kysané smetany, citrónová kůra,  špetka nového koření,  špetka hřebíčku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oboje maso na strojku dvakrát umeleme, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, rohlíky navlhčené vínem, cibuli, do pěny ušlehaná vejce, utřené sardele nebo pastu, kyselou smetanu, citrónovou kůru, koření, sůl. Vše dobře prohněteme, utvoříme dvě šišky a vložíme je do vymaštěného pekáče, poléváme vypečenou šťávou a mírně podléváme vývarem ze zaječích kostí. Šťávu zaprášíme moukou nebo zalijeme kyselou smetanou se lžičkou hladké mouky. Bez smetanové omáčky podáváme též jako studený pokrm.

www.tacos.cz Příloha: jemný knedlík

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1529x    verze pro tisk

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát