cpt. Cook
 

Těstoviny zapékané s mletým masem

Timballo tradizionale
(Tradiční timballo)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Timballo z těstovin
(Timballo di maccheroni)

Tortellini Aurora

Tortellini ve vývaru

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Toskánské kuřecí těstoviny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžíce olivového oleje, 30 dkg třešňových rajčat, 30 dkg celozrnných penne, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 7.15 dkg sušených rajčat, 20 dkg mladého špenátu, 20 dkg vařených kuřecích prsíček, 10 dkg crème fraîche, 3 dkg bazalky, 15 dkg parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na těstoviny přiveďte k varu velký hrnec osolené vody. Mezitím v hluboké pánvi s poklicí nebo ve velkém hrnci rozehřejte olej, přidejte rozpůlená cherry rajčata a špetku soli a na mírném ohni je 5 minut vařte, dokud nezačnou měknout. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Vraťte se k cherry rajčatům, vmíchejte utřený česnek, rajčatový protlak a sušená rajčata nakrájená na plátky a vařte další 2 minuty. Do pánve přidejte špenát. Přikryjte pokličkou a nechte 3 minuty zavadnout. Odkryjte, vmíchejte kuřecí maso rozdrobené na kousky a smetanu a prohřejte. Vmíchejte nasekanou bazalku a podle chuti okořeňte solí a pepřem.

www.tacos.cz Ponechte si naběračku vody z vaření těstovin a těstoviny slijte. Těstoviny promíchejte s omáčkou a přidejte tolik vody z vaření, aby se obalily. Rozdělte je do misek a posypte parmazánem.

vloženo 13.12.2021    zobrazeno 558x    verze pro tisk

Tvarohové krokety - ravioli

Twist s uzenkou

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú

Vaječné nudle po boloňsku

Vaječné nudle s ragú z perličky

Vaječné tagliarelli s pečeným telecím

Vaječné velryby s králíkem

Valencijská „Fideuá“

Vepřové ravioli se zázvorovou omáčkou

Víkendová puttanesca

Voňavé sedani
(Sedani aromatici)

Vrtulky s paprikami a lilkem