cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso v zeleninové omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřového plecka nebo ramínka bez kosti, 4 dkg tuku, 1/2  cibule, mletá paprika, sůl, 40 dkg sterilovaného leča bez uzeniny, 2 lžíce kečupu, 2 dl kysané smetany, 1/2 lžička škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme papriku, přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme. Potom osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Během dušení občas zamícháme a podle potřeby podlijeme vodou. Ke konci dušení přidáme lečo, kečup a smetanu, ve které jsme rozkvedlali solamyl, a za stálého míchání povaříme. Dochutíme a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2683x    verze pro tisk

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry

Vepřové nudličky s paprikou

Vepřové nudličky s pórkem

Vepřové plátky

Vepřové po francouzsku

Vepřové řízky na hrášku