cpt. Cook
 

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso Ťi-kan

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vepřové kýty nebo kotlety, 1/2  vejce, sójová omáčka, olej, 3 lžíce škrobové moučky, česnek, 6  rajčat, 1/2 velká okurka, 6 dkg lískových ořechů, 6  paprik, 1/2 větší cibule, vegeta, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso očistíme a nakrájíme na kostičky. Promícháme s vejcem, škrobem a vegetou a necháme odležet. Omytou, očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a upravíme na 6 talířů. Na rozpálený olej vložíme maso a opečeme tak, aby se jednotlivé kousky neslepovaly. Tuk slijeme a k masu přidáme opražené a slupek zbavené lískové ořechy. Pokrm prohřejeme, zakapeme sójovou omáčkou a vkusně upravíme na talíře (zelenina kolem, maso uprostřed).

www.tacos.cz Příloha: bílý toast

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2007x    verze pro tisk

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry