cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso Ťi-kan

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vepřové kýty nebo kotlety, 1/2  vejce, sójová omáčka, olej, 3 lžíce škrobové moučky, česnek, 6  rajčat, 1/2 velká okurka, 6 dkg lískových ořechů, 6  paprik, 1/2 větší cibule, vegeta, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso očistíme a nakrájíme na kostičky. Promícháme s vejcem, škrobem a vegetou a necháme odležet. Omytou, očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a upravíme na 6 talířů. Na rozpálený olej vložíme maso a opečeme tak, aby se jednotlivé kousky neslepovaly. Tuk slijeme a k masu přidáme opražené a slupek zbavené lískové ořechy. Pokrm prohřejeme, zakapeme sójovou omáčkou a vkusně upravíme na talíře (zelenina kolem, maso uprostřed).

www.tacos.cz Příloha: bílý toast

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1489x    verze pro tisk