cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové kýty, 150 dkg vepřových jater, olej, 2 lžíce škrobové moučky, 2  vejce, sůl, 30 dkg zelí, 10 dkg žampiónů, 2 stroužky česneku, vegeta, 15 lžic sójové omáčky, 115 dkg burských oříšků, 1/2 větší kapie, 6  feferonek, 1/2 sklenka desertního vína, 1/2 šálek vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou kýtu a játra nakrájíme na jemné plátky a každé zvlášť promícháme s vejcem a škrobem. Spařené hlávkové zelí nakrájíme na kostičky, žampióny na plátky, kapii na kostičky, feferonky jemně nasekáme, burské oříšky na sucho opražíme a sloupneme. Na oleji prudce opečeme zvlášť kýtu a zvlášť játra a necháme na sítě okapat. Na stejném oleji osmahneme připravenou zeleninu, přidáme feferonky a třený česnek, žampióny a burské oříšky. Podusíme, zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vegety, vína, poloviny škrobu a vývaru a krátce podusíme. Nakonec přidáme maso, dochutíme, prohřejeme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2200x    verze pro tisk

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan