cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso Švej-kuo-žou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vepřového plecka, 150 dkg zelí, 2 červené papriky, 2 zelené čerstvé papriky, 1/2 velká cibule, česnek, sůl, 15  feferonek,  špetka moučkového cukru, mletý pepř, 1/2 dl desertního vína, ocet, vývar z masoxu podle potřeby, glutasol, 1/2 lžička škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso povaříme, necháme prochladnout a nakrájíme na jemné plátky. Na pánvi na malém množství oleje lehce osmahneme česnek, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené spařené hlávkové zelí. Podlijeme šálkem vývaru, podusíme a přidáme plátky masa a nasekané feferonky. Ze sójové omáčky, vína, octa, cukru, vývaru a škrobu si připravíme zálivku, kterou směs přelijeme, povaříme, dochutíme glutasolem a podle potřeby přisolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1684x    verze pro tisk

Vepřové maso Ťi-kan