cpt. Cook
 

Vepřové maso se žampióny

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso Švej-kuo-žou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vepřového plecka, 150 dkg zelí, 2 červené papriky, 2 zelené čerstvé papriky, 1/2 velká cibule, česnek, sůl, 15  feferonek,  špetka moučkového cukru, mletý pepř, 1/2 dl desertního vína, ocet, vývar z masoxu podle potřeby, glutasol, 1/2 lžička škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso povaříme, necháme prochladnout a nakrájíme na jemné plátky. Na pánvi na malém množství oleje lehce osmahneme česnek, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené spařené hlávkové zelí. Podlijeme šálkem vývaru, podusíme a přidáme plátky masa a nasekané feferonky. Ze sójové omáčky, vína, octa, cukru, vývaru a škrobu si připravíme zálivku, kterou směs přelijeme, povaříme, dochutíme glutasolem a podle potřeby přisolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1964x    verze pro tisk

Vepřové maso Ťi-kan

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry

Vepřové nudličky s paprikou

Vepřové nudličky s pórkem