cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se zelenou paprikou

La-c-žou-ting

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové kýty, 6 čerstvých paprik, 1/2  kedlubna, 1/2  pórek, 1/2  vejce, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce škrobové moučky, 15 lžic desertního vína, glutasol, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oprané, osušené maso nakrájíme na kostičky, přidáme syrové vejce, škrob a sójovou omáčku a vše dobře promícháme. Necháme v chladnu odležet. Na kostičky nakrájíme kedlubnu a papriky, zeleninu necháme přejít varem a propláchneme studenou vodou. Pórek nakrájíme na plátky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme maso, tuk zčásti slijeme a k masu přidáme pórek, kedlubny a papriku, podusíme a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vína a glutasolu. Je-li omáčka příliš řídká, zahustíme ji škrobem rozmíchaným ve vodě. Krátce povaříme, podle chuti dosolíme a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1852x    verze pro tisk

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan