cpt. Cook
 

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové panenské nakrájené na 2 cm silné medailonky, 2 lžíce oleje, 1/2  cibule nasekaná nadrobno, 2 stroužky česneku rozdrcené, 1.8 dl rajčatového protlaku, 1.8 dl vody,  špetka muškátového oříšku nastrouhaného, 1/2 lžičky mletého hřebíčku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm osmahneme osolené medailonky po obou stranách. Hotové medailonky přendáme na talíř a držíme v teple. Na pánev přidáme cibuli a česnek a na středním plameni osmahneme do zlatova. Přidáme rajčatový protlak, vodu, muškátový oříšek a mletý hřebíček. Na mírném plameni vaříme 10 minut. Přidáme vepřové medailonky, dobře prohřejeme a podle chuti osolíme a opepříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3493x    verze pro tisk

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry

Vepřové nudličky s paprikou

Vepřové nudličky s pórkem

Vepřové plátky

Vepřové po francouzsku

Vepřové řízky na hrášku