cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, 20 dkg žampiónů, 1/2  pórek, olej, 1/2 sklenka desertního vína, glutasol, 1/2 dl vývaru z masoxu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm, promícháme s polovinou škrobu, vejcem a solí. Necháme 2 hodiny odležet. Čerstvé žampióny nakrájíme na kostičky, pórek na plátky. Na menším množství rozpáleného oleje prudce opečeme maso, přidáme žampióny a pórek. Osmahneme, podle potřeby mírně podlijeme vývarem a podusíme. Dochutíme vínem a glutasolem a podle potřeby dosolíme. Zahustíme škrobem na požadovanou hustotu. Hotové zakapeme olejem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2255x    verze pro tisk

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan