cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 1/2 lžíce másla, 1/2 středně velká cibule, sůl, mletý pepř, 4 listy zelí, celer, 4 větší rajčata, celerová nať, zelená petrželka, 1/8 l kysané smetany, 1/2 lžička hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme drobně nakrájené maso a osmahneme je. Pak přidáme sůl, pepř a mírně podlité dusíme téměř do měkka. Zelí nakrájíme na menší čtverečky, krátce je spaříme přelitím vřelou vodou a odkapané přidáme k masu s nakrájeným kouskem celerem nebo s karotkou. Vše dusíme, až zelenina změkne, přibližně 10 minut. Zatím spaříme rajčata, zchladíme je, oloupeme a nakrájená na plátky přidáme k masu. Dusíme dalších 5 minut. Pak přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme přejít varem.

www.tacos.cz Příloha: male nočky tlačené cedníkem, hlávkový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1852x    verze pro tisk

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan