cpt. Cook
 

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové medailónky po milánsku

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg libové vepřové kýty, 2 dkg hladké mouky, 2 dkg oleje nebo sádla, sůl, mletý pepř, česnek, 15 dkg šťávy z telecí pečeně nebo silný vývar z telecích kostí, 6 dkg špaget, 3 dkg másla na dušení žampiónů a šunky, sůl, 3 dkg žampiónů, 3 dkg šunky nebo uzeného jazyka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mírně naklepané plátky vepřového masa z kýty (ve tvaru medailónků) se potřou směsí soli, mletého pepře a třeného česneku, obalí v mouce a opečou na roštu nebo v pánvičce na oleji. Zbylá šťáva s tukem, zastříknutá šťávou z telecí pečeně se krátce povaří a přelijí se s ní hotové medailónky. Typickou přílohou jsou spagety (nesmí být uvařeny do měkka), posypané nebo promíchané s plátky nebo nudličkami na másle podušených žampiónů, na nudličky nakrájenou šunkou nebo uzeným jazykem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2527x    verze pro tisk

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry

Vepřové nudličky s paprikou

Vepřové nudličky s pórkem

Vepřové plátky

Vepřové po francouzsku

Vepřové řízky na hrášku