cpt. Cook
 

Brukev dušená s hráškem

Brukvové zelí

Celer dušený s rajčaty

Celerová kaše s bramborami

Cibule na paprice

Cibule s vejci

Červená řepa po polsku

Červené cibule se sýrem a sušenými rajčaty

Červené zelí na špeku
(Cavolo rosso e spek)

Červené zelí na víně

Dušená tykev

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Dušené zelí na víně

Dušený špenát

Dušený špenát

Gratin ze sladkých brambor a hrušek s gorgonzolou

Hrášek dušený

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrášek dušený po francouzsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 šálky zeleného hrášku, 1/2 lžíce másla, vývar, zelená petrželka, 15  šalotek, 1/2  hlávkový salát, 1/2 rovná lžíce moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek, cukr, cibulky vcelku a krátce podusíme bez podlévání. Pak přilijeme vývar a dusíme do poloměkka. Přidáme vcelku srdíčko salátu a dušení dokončíme.

www.tacos.cz Obměna: Zjemníme 4 lžícemi smetany se 2 žloutky a dále nevaříme.

www.tacos.cz Podáváme k minutkám a pečením z bílého masa.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1888x    verze pro tisk

Hrášek dušený po selsku