cpt. Cook
 

Hrášek dušený po francouzsku

Hrášek dušený po selsku

Hrášek dušený se smetanou

Hrášek s mrkví

Hrášek s mrkví

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Jarní zelenina s klobáskou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg baby hrachových lusků, 10 dkg nakládaných kukuřičných klásků, 20 dkg brambor, 20 dkg vařených červených fazolí, 10 dkg pikantní maďarské klobásy, olej, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mladé hráškové lusky a kukuřičky rozkrojíme našikmo napůl (máme-li drobnější kousky, krájet je ani nemusíme), mladé brambůrky uvařené ve slupce napůl a dál na hranolky, klobásku podélně napůl a potom šikmo na tenké plátky. Na oleji orestujeme nejprve klobásku do křupava. Přidáme brambory, zeleninu, fazole a postupně restujeme a prohazujeme. Ochutíme kořením a podáváme třeba s králíkem.
vloženo 22.04.2012    zobrazeno 1862x    verze pro tisk

Karamelové zelí s jablečnou šťávou

Karotka à la creme

Karotka na smetaně

Karotka se smetanou

Karotka Vichy

Kukuřice vařená

Lilek zapečený s rajčaty

Mrkev glazovaná v bourbonu

Mrkev s kedlubnami a cuketami

Mrkev v medu a šalotka v jablečném víně

Mrkvové smaženky

Mrkvový salát s jablky

Papriky dušené

Papriky dušené s mrkví