cpt. Cook
 

Hrášek dušený po francouzsku

Hrášek dušený po selsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrášek dušený se smetanou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 šálky zeleného hrášku, 1/2 lžíce másla, 1/2 šálku smetany, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrole necháme cukr zkaramelizovat, zalijeme trochou vody a rozvaříme. Přidáme máslo, hrášek a dle potřeby dolijeme vývarem nebo vodou do roviny a osolíme. Dusíme do poloměkka. Přilijeme smetanu a dokončíme tak, aby se šťáva trochu odpařila a posypeme usekanou petrželkou. Máme-li v oblibě hrášek zahuštěný, přidáme do smetany rovnou lžičku hladké mouky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2256x    verze pro tisk

Hrášek s mrkví

Hrášek s mrkví

Jarní zelenina s klobáskou

Karamelové zelí s jablečnou šťávou

Karotka à la creme

Karotka na smetaně

Karotka se smetanou

Karotka Vichy

Kukuřice vařená

Lilek zapečený s rajčaty

Mrkev glazovaná v bourbonu

Mrkev s kedlubnami a cuketami

Mrkev v medu a šalotka v jablečném víně

Mrkvové smaženky

Mrkvový salát s jablky

Papriky dušené

Papriky dušené s mrkví