cpt. Cook
 

Hrášek dušený po francouzsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrášek dušený po selsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 šálky zeleného hrášku, 3 šálky brambor, sůl, 2 lžíce másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřáté máslo dáme na kostky nakrájené brambory a hrášek, osolíme, podlijeme vývarem nebo vodou. Dusíme přiklopené do měkka a do vysmahnutí šťávy. Hotový pokrm protřeseme. Podáváme jako přílohu k bílému i tmavému masu i k minutkám.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2325x    verze pro tisk

Hrášek dušený se smetanou

Hrášek s mrkví

Hrášek s mrkví

Jarní zelenina s klobáskou

Karamelové zelí s jablečnou šťávou

Karotka à la creme

Karotka na smetaně

Karotka se smetanou

Karotka Vichy

Kukuřice vařená

Lilek zapečený s rajčaty

Mrkev glazovaná v bourbonu

Mrkev s kedlubnami a cuketami

Mrkev v medu a šalotka v jablečném víně

Mrkvové smaženky

Mrkvový salát s jablky

Papriky dušené

Papriky dušené s mrkví