cpt. Cook
 

Hrášek dušený po francouzsku

Hrášek dušený po selsku

Hrášek dušený se smetanou

Hrášek s mrkví

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrášek s mrkví

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg čerstvého zeleného hrášku, 6 dkg tuku, 150 dkg karotky,  trochu moučkového cukru, sůl,  špetka muškátového květu, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou mrkev vložíme do kastrolu, přidáme sůl, cukr a tolik vody, aby mrkev byla potopená, a vaříme dopoloměkka. Potom přidáme hrášek, tuk a podusíme dál asi 15 minut. Je to velmi dobrý příkrm ke kuřeti, krůtě, ale i k jinému masu a smaženinám. Můžeme podávat i jako samostatný pokrm s opečenými brambory. Sterilovaný hrášek dáváme k hotovému pokrmu jen prohřát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3012x    verze pro tisk

Jarní zelenina s klobáskou

Karamelové zelí s jablečnou šťávou

Karotka à la creme

Karotka na smetaně

Karotka se smetanou

Karotka Vichy

Kukuřice vařená

Lilek zapečený s rajčaty

Mrkev glazovaná v bourbonu

Mrkev s kedlubnami a cuketami

Mrkev v medu a šalotka v jablečném víně

Mrkvové smaženky

Mrkvový salát s jablky

Papriky dušené

Papriky dušené s mrkví