cpt. Cook
 

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí kližky nebo jiného masa vhodného na guláš, mletý pepř, 40 dkg cibule, 2 stroužky česneku, 4 lžíce přepuštěného másla, 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2 lžička octa, sůl, 815 dkg oloupaných nakládaných rajčat, 2  bobkové listy, 1/2 l vody, 2 červené papriky, 1/2 lžička hladké mouky, 2 lžíce kysané smetany, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené maso opepříme. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na osminky, česnek na tenké plátky. Maso spolu s cibulí a česnekem zprudka osmahneme ze všech stran na rozpáleném tuku. Kastrol odstavíme ze sporáku, maso zaprášíme paprikou, zakapeme octem a osolíme. Přidáme rajčata včetně nálevu, bobkový list a vše podlijeme vodou. Guláš dusíme pod pokličkou 1,5 hodiny na mírném ohni. Mezitím z omytých paprikových lusků nakrájíme kousky velké 2 cm a asi po hodině dušení je přidáme ke guláši, který dochutíme solí a pepřem. Nakonec guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, necháme ještě 5 minut povařit a ozdobíme sekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1912x    verze pro tisk

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků