cpt. Cook
 

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí nebo telecí ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  jehněčí maso, sůl, máslo, 3 lžíce hladké mouky, mletý pepř, zelená petrželka, 2  žloutky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené maso dáme do studené osolené vody, uvaříme do poloměkka a pak ho z vývaru vyndáme. Z kousku másla velikosti ořechu a několika lžic mouky si připravíme jíšku, zředíme ji vývarem, opepříme a přidáme jemně nakrájenou zelenou petržel. Maso pak vložíme do omáčky a udusíme do měkka. Před podáváním zjemníme žloutky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1637x    verze pro tisk

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků