cpt. Cook
 

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí nebo telecí ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  jehněčí maso, sůl, máslo, 3 lžíce hladké mouky, mletý pepř, zelená petrželka, 2  žloutky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené maso dáme do studené osolené vody, uvaříme do poloměkka a pak ho z vývaru vyndáme. Z kousku másla velikosti ořechu a několika lžic mouky si připravíme jíšku, zředíme ji vývarem, opepříme a přidáme jemně nakrájenou zelenou petržel. Maso pak vložíme do omáčky a udusíme do měkka. Před podáváním zjemníme žloutky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1545x    verze pro tisk