cpt. Cook
 

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí nebo telecí ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  jehněčí maso, sůl, máslo, 3 lžíce hladké mouky, mletý pepř, zelená petrželka, 2  žloutky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené maso dáme do studené osolené vody, uvaříme do poloměkka a pak ho z vývaru vyndáme. Z kousku másla velikosti ořechu a několika lžic mouky si připravíme jíšku, zředíme ji vývarem, opepříme a přidáme jemně nakrájenou zelenou petržel. Maso pak vložíme do omáčky a udusíme do měkka. Před podáváním zjemníme žloutky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1965x    verze pro tisk

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Klobáskové a fenyklové ragú s orecchiette

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš