cpt. Cook
 

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Knížecí guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kýty, mletý pepř, sůl, 2 dkg hladké mouky, 7.15 dkg slaniny, 12.15 dkg cibule, 2 dl vývaru, 20 dkg žampiónů, 3 dkg rostlinného tuku, 10 dkg uherského salámu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kýtu nakrájíme na silnější nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na nakrájené a rozpuštěné slanině zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme maso, orestujeme, podlijeme vývarem a podusíme. Žampióny nakrájíme na plátky, na tuku je orestujeme a dáme do guláše chvíli povařit. Těsně před koncem přidáme na nudličky nakrájený uherský salám a prohřejeme. Podáváme s hranolky, kroketami, rýží a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2551x    verze pro tisk

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú