cpt. Cook
 

Jemný bratislavský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jihomoravský tokáň

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg hovězí svíčkové nebo roštěnce, 12 dkg vepřového sádla, 1/2 větší cibule, 20 dkg paprik, 10 dkg rajčat, 10 dkg nakládaných okurek, citrónová šťáva, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 dl červeného vína, 2  feferonky, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na jemné nudličky, na sádle prudce opečeme, osolíme, okořeníme, přidáme na proužky nakrájenou veškerou zeleninu a ve vlastní šťávě nebo mírně podlité podusíme. Pak přidáme rajský protlak, jemně sekanou feferonku, zjemníme červeným vínem, dochutíme citrónovou šťávou a kořením. Jídlo můžeme připravovat jako minutku. V menších porcích lze podávat jako přesnídávku nebo pikantní večeři.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1745x    verze pro tisk

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú