cpt. Cook
 

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú

Jemný bratislavský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jihomoravský tokáň

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg hovězí svíčkové nebo roštěnce, 12 dkg vepřového sádla, 1/2 větší cibule, 20 dkg paprik, 10 dkg rajčat, 10 dkg nakládaných okurek, citrónová šťáva, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 dl červeného vína, 2  feferonky, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na jemné nudličky, na sádle prudce opečeme, osolíme, okořeníme, přidáme na proužky nakrájenou veškerou zeleninu a ve vlastní šťávě nebo mírně podlité podusíme. Pak přidáme rajský protlak, jemně sekanou feferonku, zjemníme červeným vínem, dochutíme citrónovou šťávou a kořením. Jídlo můžeme připravovat jako minutku. V menších porcích lze podávat jako přesnídávku nebo pikantní večeři.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2555x    verze pro tisk

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Klobáskové a fenyklové ragú s orecchiette

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš