cpt. Cook
 

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kentucký guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hovězí kýty nakrájené na kostky, 20 dkg vepřového plecka nakrájeného na kostky, 3 lžíce másla, 1/2  cibule nakrájená na kolečka, 1/2  zelená paprika nakrájená nadrobno, 15  rajčat nakrájených na kostky, 1/2 lžička kmínu, 2  bobkové listy, 1/2 lžíce mleté papriky, 4 dl vody, 60 dkg sterilovaného zelí, 30 dkg kysané smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velkém hrnci rozpálíme máslo a na něm osmažíme cibuli do zlatova. Přidáme nakrájenou papriku a 5 minut povaříme. Přidáme rajčata a 10 minut dusíme. Pomalu přidáváme maso, důkladně mícháme a do hrnce nasypeme veškeré koření a zelí. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 70 minut, až je maso měkké. Těsně před podáváním přidáme kysanou smetanu, zamícháme a dobře prohřejeme. Omáčka se nesmí začít vařit. Na talíři guláš posypeme sladkou paprikou a případně i nasekanou červenou cibulí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1499x    verze pro tisk

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú