cpt. Cook
 

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg jehněčí kýty nebo kůzlečí, 1/2 lžíce másla, 1/2  cibule, mletá paprika, 1/4 l kysané smetany, 1/2 lžička polohrubé mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso z plece nebo z kýty nakrájíme na menší kousky. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme papriku a hned vložíme do kastrolu maso, aby se paprika nespálila. Osolíme, promícháme a opečeme nejdřív bez podlévání a pak podléváme vývarem z jehněčích kostí. Jakmile je maso měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a krátce za stálého míchání povaříme.

www.tacos.cz Příloha: knedlíky, noky, těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3512x    verze pro tisk

Jehněčí nebo telecí ragú