cpt. Cook
 

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg jehněčí kýty nebo kůzlečí, 1/2 lžíce másla, 1/2  cibule, mletá paprika, 1/4 l kysané smetany, 1/2 lžička polohrubé mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso z plece nebo z kýty nakrájíme na menší kousky. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme papriku a hned vložíme do kastrolu maso, aby se paprika nespálila. Osolíme, promícháme a opečeme nejdřív bez podlévání a pak podléváme vývarem z jehněčích kostí. Jakmile je maso měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a krátce za stálého míchání povaříme.

www.tacos.cz Příloha: knedlíky, noky, těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3938x    verze pro tisk

Jehněčí nebo telecí ragú

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Klobáskové a fenyklové ragú s orecchiette

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš