cpt. Cook
 

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jihomoravský vepřový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové kýty, 1/2 lžíce vepřového sádla, 1/2 velká cibule, 3  papriky, 4  rajčata nebo krabice zmrazeného leča, 3/4 šálku zeleného hrášku, 1/2 lžička másla, 10 dkg žampiónů, 1/2  pálivá paprika, 1/2 lžička škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle opečeme na menší ploché kousky nakrájené maso, osolíme, přidáme drobně pokrájenou cibuli a dusíme nejdříve bez podlévání, později mírně podléváme. K poloměkkému masu přidáme na proužky nakrájené odjadřincované zelené papriky, oloupaná pokrájená rajčata, hrášek a dusíme, až zelenina změkne. Zvlášť dusíme na másle na plátky nakrájené žampióny. Šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě a přidáme dušené žampióny.

www.tacos.cz Příloha: smažené bramborové hranolky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2069x    verze pro tisk

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Klobáskové a fenyklové ragú s orecchiette

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš