cpt. Cook
 

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg jehněčí kýty, 2 lžíce másla, 2  cibule, 1/2  mrkev, sůl, 1/2 lžička hladké mouky, mletá paprika, 4  papriky (zelené), 4  rajčata, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách je opečeme. Pak maso vyjmeme a v témž tuku osmažíme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli a jakmile se voda ze zeleniny odpaří, přisypeme mouku a opražíme. Zalijeme vývarem z kostí, přidáme mletou papriku, sůl a dusíme do poloměkka. Přidáme na kroužky nakrájené odjadřincované zelené papriky a dusíme společně. Asi 1/4 hodiny před podáváním pokrmu přidáme oloupaná na drobno pokrájená rajčata a dusíme asi 10 minut. Podáváme posypané sekanou petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo pšeničný chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1716x    verze pro tisk

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú